top of page

Foto: Studenterrådet ved KU

 studiestart 

Studiestart 
 

Ahh studiestarten, det er noget de fleste studerende tænker tilbage på med et smil på læben. Det er her, at du møder dine kommende studiekammerater og måske får du venner for livet? Universitetet byder på en masse nye muligheder i form af sociale og faglige elementer.

Her kan du finde info om din kommende studiestart. Det er ikke alt der bliver oplyst, da programmet for noget af studiestarten er hemmelig, men alt praktisk kan du finde her på siden.

Læs en hilsen fra to af dine kommende rusvejledere her, som også er dine FN Ruskontakter.

 

Studiestarten er noget langt størstedelen af studerende har deltaget i, og der er god grund til, at du også skal deltage. I år 2021 vil studiestarten være delt op i to dele. En introduktionsuge i slut august og en hyttetur i november. Derfor bør du deltage:

  1. Du møder nye mennesker, som du skal læse med de næste mange år
     

  2. Du får én på opleveren i form af sociale og faglige oplevelser - måske venner for livet?
     

  3. Det er vildt sjovt, hyggeligt, fedt, grineren, lærerigt, fagligt og spændende
     

  4. Du møder søde og engagerede ældre studerende, som har stået i præcis samme sted som dig og gerne vil give dig den bedste start, som de selv fik i sin tid!

Hytteturen hos FN er arrangeret i samarbejde med FB, som er Foreningen af Biologi-Bioteknologistuderende. Det betyder, at du udover at møde studerende fra din egen uddannelse, også møder studerende fra tre andre uddannelser, som alle har en masse fælles introduktionskurser på Frb. Campus.

De fire uddannelser der deltager i FN/FB rusturen er:

Biologi-Bioteknologi (FB)
 

Husdyrvidenskab (FN)

Miljø- og Fødevarerøkonomi (FN)

Naturressourcer (FN)

Hytteturen er i år fordelt ud på tre ture i alt, som alle tre afholdes i hytter i Danmark. Du kommer altså kun på én af de tre ture, som alle tre afholdes samtidig. 

De tre hytteture har følgende navne:

KUla

KUnec Hry 

KUrea 

 

Selvom du ikke kommer på alle tre ture, skal du nok lære alle de andre at kende fra de andre ture. Der bliver afholdt Rusbureau, Campusdage og Immatrikulationsfest i løbet af introduktionsforløbet, hvor alle nye studerende fra de fire uddannelser deltager. Der vil også være arrangementer kun for din egen uddannelse.

Læs mere om det praktiske her

Læs mere om din studiestart på din uddannelsesside på KU's Intranet.

Her kræver det, at du har dit KUlogin med den "svenske nummerplade", eks.: abc123@alumni.ku.dk

Anker 1
bottom of page