top of page

 FNIS 

Hvad er fnis?

FNIS står for Foreningen af Naturressourcestuderendes Interessante Selskab

FNIS er FN's arrangementsudvalg som står for at arrangere sociale events som Juledekorationer, Bingo Banko med ølsmagning, Påskefrokost og Film aften mm. FNIS består af FNIS Forpersonen og dertil frivillige medlemmer - det betyder at du som medlem kan melde dig ind i FNIS og være med til at arrangere disse sjove events. FNIS udvalget mødes og planlægger årets events og det er en tradition at der hygges med mad og drikke til møderne. Det er en god måde at møde andre studerende fra en af de 11 uddannelser som FN repræsenterer. Derudover får du erfaring med planlægning og afholdelse af arrangementer for mange mennesker. 
Det er super sjovt at være med i FNIS, så det er bare om at melde sig ind!

Udover de faste arrangementer, er der rig mulighed for at lade fantasien slippe løs! Der er mulighed for at arrangere nye events for dine medstuderende. Alle fra Campus er velkomne, men FN's medlemmer får disse events gratis eller til favorable priser. Det er altid en fordel at være medlem af FN.

Hvordan melder jeg mig ind?

Hvis du kunne tænke dig at blive medlem af FNIS, skal du blot kontakte FNIS Forpersonen, som du kan finde information om her.

FNIS søger pt. nye medlemmer, så hvis du går og gemmer på en lille arrangør, skal du ikke holde dig tilbage!
Læs mere om FNIS forpersonen under
FN's Bestyrelse og send en mail, hvis du vil være med i FNIS.

bottom of page