top of page

Ny

studerende

Velkommen til FN og KU

Som ny studerende kan det være overvældende at begynde på universitetet. Der er mange nye indtryk og en masse nye termer du slet ikke forstår. Hvad er Marmorhallen og hvor ligger Biblioteket? Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg ikke kan finde mit lokale og hvad koster en kop kaffe?
Alt dette lærer du langsomt i løbet af din studietid. 

 

FN arbejder på:

  • At skabe nogle trygge rammer for studiestarten

  • At udvikle og kvalitetssikre vore uddannelser og kurser

  • At skabe et stærkt fagligt og socialt studiemiljø

  • At skabe opmærksomhed om vores fagområder

  • At Københavns Universitet skal blive en grøn dynamo i samfundet

FN tager godt imod dig helt fra begyndelsen af i form af introduktionsperioden og rusturen. Her vil ældre studerende, som er medlem af FN, tage dig i hånden og vise dig dit nye "hjem" og lære dig hvordan du bliver en del af studielivet. Dine første dage på Campus er noget helt særligt, som du aldrig vil glemme. 

FN er et ord du vil høre mange gange og se rundt omkring. Det står for Foreningen af Naturressourcestuderende og nu tænker du sikkert "Men jeg læser ikke Naturressourcer, hvad laver jeg så på denne hjemmeside?". FN er din faglige forening på Campus, som repræsenterer 14 forskellige uddannelser heriblandt Husdyrvidenskab, Miljø- og Fødevareøkonomi og Naturressourcer. Læs mere om de resterende uddannelser her.

Det er en god idé at melde sig ind i FN som ny studerende, da du får en række fordele.

Læs mere om dem her.

bottom of page