Jord i Udvikling

Jord i Udvikling på forårstur til Møn. Her besøgte de bl.a. besøgte Møn Honning, et pilerensningsanlæg i Sprove og et økologisk landbrug med tanghøst og naturpleje.

interesse grupper

 
Hvad er en interessegruppe?

FN har flere forskellige interessegrupper, som udelukkende består af frivillige studerende fra Campus. En interessegruppe er en gruppe, der har en fælles interesse som f.eks. Planteavl, hvor der arrangeres ture ud af huset, møder for medlemmerne og generel udveksling mellem viden om den respektive fælles interesse.

Alle kan melde sig ind, hvis de har lyst og som FN medlem har man den fordel, at turene ud af huset eller andre arrangementer som er faglige, bliver støttet af FN. Det vil sige at du som medlem får disse ture og arrangementer billigt eller helt gratis.

Her er de forskellige interessegrupper

Husdyrbrugsgruppen

Husdyrbrugsgruppen er en interessegruppe for studerende der interesserer sig for husdyr og husdyrbrug. Det er en meget social gruppe, der afholder mange sociale arrangementer, hvor der er mulighed for at møde og få nye venner. Der afholdes hvert år Svine- og Kvægkongres som Husdyrbrugsgruppen deltager i, og som medlem har du mulighed for at komme med. Derudover var Husdyrbrugsgruppen på Roskilde Dyrskue 2018, hvor de bl.a. havde arrangeret spændende boder for Dyrskuets mange besøgende.

Læs mere og meld dig ind her.

Jord i Udvikling

Jord i Udvikling er en interessegruppe for studerende der interesserer sig for, hvordan jordbruget kan udvikle sig i nye retninger med fokus på kvalitets fødevarer, forsvarlig forvaltning af jordens ressourcer, samspillet mellem landbrug, natur og samfund og æstetiske kvalitet af omgivelserne.

Læs mere og meld dig ind her.

Oasen Cider

Oasen Cider er en gruppe for alle der er interesseret i at brygge æblevin/cider ved Oasens Cideri. I fællesskab med Oasens Cider torvholdere plukkes, presses, vinificeres og flaskes hjemmebrygget cider. Oasen finder du ud for Marmorhallen ved Thorvaldsensvej 40. 

Læs mere og meld dig ind her.

Oasens Have

Oasens Have er for studerende, der har grønne fingre og gerne vil dyrke anderledes og forskellige planter på almindelig eller alternativ vis. Her står man for at holde haven og der er et godt fællesskab i gruppen. Tag en snak med Forpersonen på deres facebook side eller besøg Oasens Have, som ligger ud for Marmorhallen ved Thorvaldsensvej 40. 

Læs mere og meld dig ind her.

Planteavlsgruppen

Planteavlsgruppen er for alle der har interesse indenfor planteavl. Der er et godt fællesskab med en god bestyrelse. Der afholdes mange sociale arrangementer og faglige ture hvert år. Der er mulighed for at deltage i den årlige Plantekongres, som afholdes i Herning og meget mere.

Læs mere og meld dig ind her.

Økonomigruppen

Økonomigruppen er for studerende der interesserer sig for økonomi og dertilhørende emner. Her afholdes sociale og faglige events og gruppen henvender sig hovedsagligt til økonomistuderende fra Miljø- og Fødevarerøkonomi og Miljø-Økonomi (specialisering hos Naturressourcer), men alle med interesse er velkomne. I april 2017 tog Økonomigruppen på en fire-dages interessetur til Bruxelles, hvor de bl.a. besøgte parlamentet, kommissionen og ambassaden.

Læs mere og meld dig ind her.