top of page

Fordele

fordele som medlem af fn

Som medlem af FN får du en række fordele:

  • Deltage i sociale arrangementer

  • Deltage i faglige arrangementer

  • Søge om støtte til faglige arrangementer

  • Søge om studielegat til udveksling

  • Være studenterpolitisk aktiv

  • Blive Tutor

Der er mange fordele ved at være medlem af FN. Som ny studerende afholdes der mange sociale og faglige arrangementer, som du kan deltage i billigt eller helt gratis. Det giver god mulighed for at netværke og møde studerende på tværs af FN's mange uddannelser. 

 

Er du medlem af en interessegruppe kan I søge om støtte til faglige arrangementer hos FN.

Læs mere under Støtte.

 

Hvis du går og drømmer om at tage på udveksling, men har regnet på hvor dyrt det bliver, skal du ikke fortvivle! Som medlem af FN har du mulighed for at søge om Studielegat. Det betyder, at vi kan hjælpe dig økonomisk med dit udvekslingsophold.

Læs mere om hvordan og hvornår du skal ansøge om studielegatet under Udveksling.

 

FN's Bestyrelse består af studerende som alle er medlemmer af FN. Hvis du kunne tænke dig at være studenterpolitisk aktiv, og har nogle gode idéer til at gøre studiemiljøet og uddannelserne bedre, har du mulighed for at stille op til FN's Generalforsamling, som altid afholdes den første fredag i oktober. Udover at stille op til Bestyrelsen, kan du også stille op til Undervisningsudvalg, Institutråd og Studienævn. Her har du mulighed for at præge rammerne for uddannelserne og sidder i udvalg, råd og nævn med lektorer og andre ansatte på KU.

Læs mere om FN's Bestyrelse her og om de andre studenterpolitiske udvalg her

 

Hvis du elsker at arrangere større events og elskede at være på hyttetur, har du som FN medlem mulighed for at blive tutor. Her planlægger du sammen med tutorer fra FB (Foreningen af Biologi-Bioteknologistuderende) hele introduktionsforløbet for det kommende år.

Læs mere om hvordan du kan blive tutor her.
 

bottom of page