top of page

Fordele

fordele som medlem af fn

Som medlem af FN får du en række fordele:

  • Deltage i sociale arrangementer

  • Deltage i faglige arrangementer

  • Søge om støtte til faglige arrangementer

  • Søge om studielegat til udveksling

  • Være studenterpolitisk aktiv

  • Blive Tutor

Det koster 50 kr. i kvartalet at være medlem af FN, men der er mange fordele ved at være medlem. Som ny studerende afholdes der mange sociale og faglige arrangementer, som du kan deltage i billigt eller helt gratis som medlem. Det giver god mulighed for at netværke og møde studerende på tværs af FN's mange uddannelser. 

 

Er du medlem af en interessegruppe kan I søge om støtte til faglige arrangementer hos FN.

Læs mere under Støtte.

 

Hvis du går og drømmer om at tage på udveksling, men har regnet på hvor dyrt det bliver, skal du ikke fortvivle! Som medlem af FN har du mulighed for at søge om Studielegat. Det betyder, at vi kan hjælpe dig økonomisk med dit udvekslingsophold.

Læs mere om hvordan og hvornår du skal ansøge om studielegatet under Udveksling.

 

FN's Bestyrelse består af studerende som alle er medlemmer af FN. Hvis du kunne tænke dig at være studenterpolitisk aktiv, og har nogle gode idéer til at gøre studiemiljøet og uddannelserne bedre, har du mulighed for at stille op til FN's Generalforsamling, som hvert år afholdes en fredag i slut semptember eller start oktober. Udover at stille op til Bestyrelsen, kan du også stille op til Undervisningsudvalg, Institutråd og Studienævn. Her har du mulighed for at præge rammerne for uddannelserne og sidder i udvalg, råd og nævn med lektorer og andre ansatte på KU.

Læs mere om FN's Bestyrelse her og om de andre studenterpolitiske udvalg her

Bliv medlem af FN her.

bottom of page