top of page

Studenterrådet

Studenterrådet repræsenterer dig og alle andre studerende på KU! Tænk det sådan her: Fagrådene, som FN, er ”kommunen”, som håndterer lokale sager og styrker det lokale studiemiljø. Studenterrådet er ”staten”, som arbejder for studerendes forhold på hele universitetet, i samarbejde med de lokale fagråd!

Det betyder, Studenterrådet opstiller kandidater til Universitetsbestyrelsen, hvor Signe Berner fra FN blandt andet sidder nu, som de studerendes stemme.

Studenterrådet kæmper de STORE sager for studerende – det kan være klimaoptimering af campus, forbedring af hjælpen til de studerende, og de deltager i de store demonstrationer mod SU-nedskæringer, som rammer alle os studerende. De hjælper desuden fagråd økonomisk og organisatorisk. man kan altid skrive eller ringe til dem på srku.dk, hvis man har spørgsmål.

 

Studenterrådet er et åbent fællesskab for alle studerende – så du kan snildt være med som frivillig eller som aktiv i deres bestyrelse eller forretningsudvalg. Skriv og vær med, hvis du vil arbejde med studenterpolitik på en større skala!

 

Du både læse mere og komme i kontakt med os her: www.srku.dk  

bottom of page