FN Politisk

Med en forening som Foreningen af Naturressourcestuderende kommer man ikke udenom den politiske del. Selvom det måske godt kan virke lidt tungt og bureaukratisk, er det en en virkelig væsentlig og vigtig del af at være studerende på Campus! Bl.a. vedrører dette emne især de konsekvenser, som Fremdriftsreformen har haft på livet som studerende på Københavns Universitet. FN er derfor en forening der går højt op i at sikre, at det stadig er sjovt, spændende og lærerigt at studere på Frederiksberg Campus!

Det er den politiske del, der sørger for at der faktisk er plads til at være menneske, mens man studerer; at vi har forelæsningslokaler, vi kan holde ud at være i; at vores forelæsere er opmærksomme på, at 4 timers forelæsning uden pause ikke er ok; at kurser ikke bare bliver nedlagt, fordi der skal spares, men at der reelt set er et grundlag for fjernelse af kurset; og der er mange, mange flere gode grunde til, at gå op i den politiske del af at gå på en videregående uddannelse.

Går du og tænker, at du også gerne vil være med til at sikre det gode studiemiljø på KU, så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Læs mere om de forskellige udvalg nedenfor...

Campusudvalget

Campusudvalget er for dig der gerne vil gøre Frb. Campus til et bedre sted med fokus på studiemiljøet.

Det kan bl.a. være at arrangere en fodboldturnering, nye sofaer til et stille-rum eller elkedler i de små køkkener...

Campusudvalget består af repræsentanter fra de fem faglige foreninger på campus: FB, FN, FEF, FLS og VMF.

Foto: science.ku.dk

SUNDrådet

I SUNDrådet er hovedformålet ligesom i SCIENCErådet, at fungere som koordinerende organ mellem de forskellige studenterforeninger på SUND, heriblandt FN.

SUNDrådet sikrer et samarbejde mellem de studerende og Københavns Universitets ansatte og ledelse.

FN er repræsenteret i SUNDrådets Hovedbestyrelse samt Forretningsudvalg.

UPF

UPF er Uddannelses Politisk Forum som består af studerende der sidder i undervisningsudvalg, studienævn og institutråd.


UPF omhandler kvaliteten af kurser, evaluering og sammensætning af disse samt hvilke kurser der skal/ikke skal tilbydes FN's uddannelser.


Alle, uanset om man er ny studerende eller snart skal dimittere, kan være en del af UPF. Det er her DU får chancen for at blive hørt!

Foto: cas.ku.dk

SCIENCErådet

I SCIENCErådet er hovedformålet at fungere som koordinerende organ mellem de forskellige studenterforeninger på SCIENCE, heriblandt FN.

SCIENCErådet sikrer et samarbejde mellem de studerende og Københavns Universitets ansatte og ledelse.

FN er repræsenteret i SCIENCErådets Hovedbestyrelse samt Forretningsudvalg.

Foto: glycomics.ku.dk

Evalueringscafé

Som studerende er det vigtigt at evaluere sine kurser, for at forbedre hvert enkelt kurset. Dette gøres nemmest med gratis småkager og kaffe.

Evalueringscaféen er et samarbejde mellem FB, FN og FEF, som finder sted foran kantinen i vandrehallen i frokostpausen. Det er hver blok i blok uge 7 fra man-tors.

Husk at evaluere for at gøre en forskel for dig og dine medstuderende!