top of page

SCIENCErådet

Hvad er Sciencerådet ?

SCIENCErådet er fakultetsrådet på Det Natur- og Biovidenskabelige fakultet.

SCIENCErådet består udelukkede af studerende og repræsenterer alle de studerende på SCIENCE. I SCIENCErådet findes der SCIENCErådets hovedbestyrelse, som består af studerende fra alle SCIENCE studier, som er valgt i de enkelte fagråd eller foreninger, og fungere som disses stemme i SCIENCErådet. Udover hovedbestyrelsen, så findes Formandskabet, som vælges ved den årlige SCIENCErådes generalforsamling. Formandskabet består af fem personer; en politisk formand, en økonomisk formand og tre næstformænd, og disse står for den daglige drift af SCIENCErådet. 

Hvad laver SCIENCErådet?

SCIENCErådet har til formål at gøre det nemmere at komme i kontakt med ledelsen, studerende fra andre studier og sikre de studerendes interesser. Ca. en gang om måneden mødes SCIENCErådet, og dets repræsentanter fra fagråd og foreninger, til et hovedbestyrelsesmøde, hvor de studerende både kan føre deres idéer ud i livet, få sparing med andre studerende fra andre studier. Derudover kan SCIENCErådet også hjælpe med økonomisk støtte via SCIENCEpuljen.

Hvad er SCIENCEpuljen, og hvordan søger du?

SCIENCEpuljen er en mængde penge, som uddeles 4 gange om året. Denne puljes formål er at støtte studenterdrevne aktiviteter, som forbedrer studiemiljøet på SCIENCE, og dette kan både være socialt, fagligt eller studenterpolitisk. 

Ansøgningsfristerne er søndagen i hver mellemuge, og hvis du gerne vil læse mere om ansøgningskrav og -frister, inden du sender din ansøgning afsted, så kan du læse mere her; www.sciencepuljen.dk,

 

Har du spørgsmål omkring SCIENCEpuljen kan SCIENCEpuljen kontaktes på; scienceraadet-puljen@science.ku.dk

Kontakt SCIENCErådet

Formandskabet sidder både på SCIENCErådets kontorer på HCØ (Nørre campus) og på Frederiksberg Campus, og de kan kontaktes på mailen; kontakt@sciencerådet.dk eller på SCIENCErådets facebookside.

bottom of page