Foto: Studenterrådet ved KU

Hilsen fra din ruskontakt

Hej med dig

Den korte

Navn: Helena Sato

Rigtige navn: Namnam

Studieretning: Husdyrvidenskab

Post i FN's Bestyrelse: Ruskontakt

Slangetid: 3,00 sek.

Den lange

Velkommen til Københavns Universitet og Frederiksberg Campus. Jeg hedder Helena, men reagerer mest på Namnam. Jeg er din rusvejleder og din FN kontakt for alt der har med rusintroduktionen at gøre. Jeg har i samarbejde med FB's Ruskontakt samlet et stærkt hold af rusvejledere for rusturene 2018. Vi har alle sammen brugt over et halvt år på at planlægge de tre fantastiske rusture, som du skal med på! Vi vil sørge for, at du og dine medstuderende får den bedste studiestart, som du sent vil glemme. 

Som ny studerende er man rigtig spændt på det hele, lige fra rusturen og mødet med dine nye kammerater til din første dag til undervisning på Campus. Det kender jeg og dine andre rusvejledere alt for godt, da vi selv har været i dit sted. Derfor har vi sammensat et program, der giver dig de redskaber du skal bruge, så du er godt klædt på til universitetslivet. 

Jeg glæder mig meget til at møde dig og lære dig godt at kende. Hvis du deltager i KUA-dagen (det gør du selvfølgelig), ses vi der! Jeg tager imod de nye Husdyrvidenskabsstuderende, men møder jer fra Biologi-Bioteknologi, Jordbrugsøkonomi og Naturressourcer senere på aftenen. 

 

Jeg lover dig, at vi får en fest og jeg og dine andre rusvejledere, vil være her for dig under hele forløbet. Og hvis du undrede dig over, hvad det der Slangetid er, så finder du ud af det på introdagene. 

Hvis du har spørgsmål allerede nu, skal du ikke tøve med at kontakte mig.
E-mail: helena.sato@sund.ku.dk

Eller find mig på Facebook ;)

Vi ses snart!

// Namnam