top of page

Foto: Studenterrådet ved KU

Hilsen fra dine tutorkontakt

SCHNACK.jpg

 

Ida Schnack

STIVNE.jpg
Hej med dig

Den korte

Navn: Ida Schnack

Rigtige navn: Schnack

Studieretning: Miljø- og Fødevareøkonomi

Post i FN's Bestyrelse: Ruskontakt

Navn: Stine Skov

Rigtige navn: Stein/Stivne/Skov

Studieretning: Naturressourcer

Post i FN's Bestyrelse: Ruskontakt

Den lange

Velkommen til Københavns Universitet og Frederiksberg Campus. Vi hedder Ida og Stine, og vi er dine tutorer og dine FN kontakter for alt der har med studiestarten at gøre. Vi har i samarbejde med FB's Ruskontakt samlet et stærkt hold af tutorer for studiestarten 2021. Vi har alle sammen brugt over et halvt år på at planlægge den studiestart, som du skal til at gå i gang med! Vi vil sørge for, at du og dine medstuderende får den bedste studiestart, som I sent vil glemme. 

Som ny studerende er du sikkert rigtig spændt på det hele, lige fra hytteturen og mødet med dine nye kammerater, til din første dag til undervisning på campus. Det kender vi og dine andre tutorer alt for godt, da vi selv har været i dit sted. Derfor har vi sammensat et program, der giver dig de redskaber, som du skal bruge, så du er godt klædt på til universitetslivet. 

Vi glæder os meget til at møde dig og lære dig godt at kende. Hvis du deltager i KUA-dagen (det gør du selvfølgelig), ses vi der! Og ellers ses vi i løbet af studiestarten. Tjek alle de vigtige datoer ud her

 

Vi lover dig, at vi får nogle hyggelige dage sammen, og vi og dine andre tutorer, vil være her for dig under hele forløbet. 

Hvis du har spørgsmål allerede nu, skal du ikke tøve med at kontakte os.

 

Ida: pqx392@alumni.ku.dk
Stine: xsr490@alumni.ku.dk

 

Eller find os på Facebook ;)

Vi ses snart!

 

Stine Skov

bottom of page