top of page

Foto: Studenterrådet ved KU

 Vigtige 
 datoer 

gå ikke glip af
  • RUSarrangement 

  • Immatrikulationsfest 

  • Studiestartsugen

  • D-dag 1

  • D-dag 2

  • D-dag 3

  • FN's Generalforsamling

  • Hyttetur

Tilmelding til Immatrikulationsfest, Studiestartsugen og Hytteturen sker via. din Uddannelsesside på Intranettet (KUnet). 

RUSarrangement

RUSarrangementet afholdes af Studenterrådet i midten af august. Her har du som ny studerende mulighed for at møde dine kommende medstuderende fra egen uddannelse samt nogle af dine kommende rusvejledere. Arrangementet foregår ude på Sønder Campus, som ligger på Amager tæt på Islands Brygge. Det er en sjov dag, som begynder med en intro fra KU's Rektor m.fl. efterfulgt af intro til dit kommende studie i et lokale. Om aftenen afsluttes arrangementet med fest for alle, her vil du få mulighed for, at møde nogle af de studerende fra de tre andre uddannelser, som du skal på rustur med. Normalt kommer de fleste af dine kommende rusvejledere også med til festen om aftenen. 
 

Tilmeld dig RUSarrangementet her.


Find vej til Sønder Campus her.

Immatrikulationsfest

Immatrikulationsfesten foregår inden selve studiestartsugen og afholdes i år på Frederiksberg Campus. Her vil alle nye studerende få muligheden for at hilse på Rektor, som siges at bringe held under tiden på universitetet. Sofie Østergaard er vært og der vil både være mulighed for fysisk deltagelse, såvel som online deltagelse. Henrik C. Wegener, Rektor, holder tale og dagens afsluttes med en optræden fra Lord Siva. Deltag sammen med jeres rusvejledere og medstuderende til en super hyggelig eftermiddag på vores skønne Campus. Det foregår på Plænen som ligger på Grønnegårdsvej 8, 1870 Frederiksberg C. 

 

Jeres rusvejledere vil komme med mere info.
 

Studiestartsugen

Studiestartsugen er en introduktionsuge til livet på universitetet både det faglige og sociale. Her vil jeres rusvejledere tage godt imod jer, og har planlagt en spændende program for jer. I vil have mulighed for at møde studerende fra egen studieretning samt studerende fra lignende studieretninger. Der vil være rundvisning på Frederiksberg Campus, som bliver jeres nye hjem de næste mange år. Hold øje med jeres nye KUnet og Absalon for mere info.

D-dage

D-dage er nogle dage der foregår efter introduktionsforløbet. De afholdes i skematruktur D, deraf navnet D-dag, som er fredag eftermiddag.
Der er tre D-dage i alt, som alle er vigtige at deltage i.

Her vil du blive introduceret til det sociale liv på Campus i form af interessgrupper, fredagsbaren A-vej, sociale events som du og din rustur skal planlægge mm. Dine rusvejledere deltager naturligvis også i D-dagene. Det er super hyggelige dage, hvor der traditionen tro serveres kage.

Skriv allerede datoerne ind i din kalender og hold øje på din rustursgruppe på Facebook for mere info.

FN's Generalforsamling

Generalforsamlingen skal du selvfølgelig ikke gå glip af. Den afholdes altid den første fredag i oktober lige efter den tredje D-dag. Her vil alle studerende fra Husdyrvidenskab, Miljø- og Fødevarerøkonomi og Naturressourcer (dertil specialiseringer inden for disse tre uddannelser) møde op og få muligheden for at melde sig ind i FN's Bestyrelse eller i et af de mange faglige udvalg og råd. Inden Generalforsamlingen vil du få mulighed for at læse om de mange poster der skal besættes, så du kan melde dig ind i det der interesserer dig! Det er vildt hyggeligt at være med i bestyrelsen, da det både styrker det sociale og det faglige. Hvis man ikke ønsker at melde sig ind i noget, kan man også deltage og blot høre om FN og vores arbejde. Alle er velkomne som FN-studerende.

Der vil være mad og drikkevarer samt snacks til alle deltagende.

Hyttetur

En skøn hyttetur på tre dage et sted i Danmark. Her vil du blive rystet godt sammen med dine medstuderende både fra eget studie men også andre studier, som du deler fælleskurser med. Det er både en faglig og social tur, hvor der vil være oplæg fra ældre studerende om din uddannelse, lege (masser af lege), fester (med mulighed for til- eller fravalg af alkohol), løb, gode stunder mm. De gode stunder er du selv med til at skabe og du vil helt sikkert få minder for livet.

rusarrangement 01.jpg

Foto: Studenterrådet ved KU

Imma.png

Foto: KUnet.ku.dk

rusarrangement 03.jpg

Foto: Studenterrådet ved KU

FrederiksbergCampus 01.jpg
hyttetur.jpg

Fotot: Studenterrådet ved KU

Denne side opdateres årligt, når den nye introduktionsperiode nærmer sig. 

bottom of page