Foto: Studenterrådet ved KU

 Vigtige 
 datoer 

gå ikke glip af
  • RUSarrangement d. 20. august 

  • Rusbureau d. 21. august

  • Rustur 

  • Campusdage 

  • Immatrikulationsfest 

  • D-dag 1 

  • D-dag 2 

  • D-dag 3 

  • FN's Generalforsamling 

Tilmelding til Rusbureau, Rustur, Campusdage og Immatrikulationsfest sker via. din Uddannelsesside på Intranettet (KUnet). 

RUSarrangement

RUSarrangementet afholdes af Studenterrådet i midten af august. Her har du som ny studerende mulighed for at møde dine kommende medstuderende fra egen uddannelse samt nogle af dine kommende rusvejledere. Arrangementet foregår ude på Sønder Campus, som ligger på Amager tæt på Islands Brygge. Det er en sjov dag, som begynder med en intro fra KU's Rektor m.fl. efterfulgt af intro til dit kommende studie i et lokale. Om aftenen afsluttes arrangementet med fest for alle, her vil du få mulighed for, at møde nogle af de studerende fra de tre andre uddannelser, som du skal på rustur med. Normalt kommer de fleste af dine kommende rusvejledere også med til festen om aftenen. 
 

Tilmeld dig RUSarrangementet her.


Find vej til Sønder Campus her.

 

Rusbureau

Rusbureau er en sjov og hyggelig dag, hvor du starter med at mødes med dit underhold, hjemme hos en af dine underholdsvejledere til morgenmad. Underholdet er et ud af flere på din rustur - dvs. at dit underhold består af en mindre gruppe af studerende fra rusturen samt tre-fire rusvejledere. Underholdet bliver din "base" i starten og du kommer til at lære dit underhold godt at kende. Til Rusbureau spiser du morgenmad med underholdet og laver sjove lege, samt får mulighed for at høre om din uddannelse og livet på Frb. Campus. Efter morgenmaden tager du ind til Campus med dit underhold, hvor du vil møde resten af din rustur. Her vil du få en rundvisning på Campus, samt praktiske detaljer om rusturen. Om aftenen spiser man aftensmad med sit underhold.

 

Du vil inden studiestart modtage en SMS fra dine underholdsvejledere med mere info om Rusbureau.

Rustur

Rusturen er en hyttetur på fire dage et sted i Danmark. Her vil du blive rystet godt sammen med dine medstuderende både fra eget studie men også andre studier, som du deler fælleskurser med. Det er både en faglig og social tur, hvor der vil være oplæg fra ældre studerende om din uddannelse, lege (masser af lege), fester (med mulighed for til- eller fravalg af alkohol), løb, gode stunder mm. De gode stunder er du selv med til at skabe og du vil helt sikkert få minder for livet.

Campusdage

Campusdagene er to dage som foregår på Frederiksberg Campus. Her vil du blive introduceres til selve studielivet, få mulighed for at købe dine første bøger, melde dig ind i interessegrupper, faglige foreninger som FN mm. Her er det vigtigt at du har din computer med, da du får en introduktion til at koble dig på vores WiFi samt brug af platformene Intranettet og Absalon.

Immatrikulationsfest

Immatrikulationsfesten foregår efter den sidste Campusdag og afholdes inde ved Vor Frue Plads. Her vil alle nye studerende få muligheden for at trykke Rektors hånd, som siges at give held og lykke. Efter Immtrikulationsfesten er det en tradition at FN/FB's rusture mødes til fællesspisning og fest i byen. 

 

Hold øje på din rustursgruppe og uddannelsesgruppe på Facebook for mere info om fællesspisning samt fest.
 

D-dage

D-dage er nogle dage der foregår efter introduktionsforløbet. De afholdes i skematruktur D, deraf navnet D-dag, som er fredag eftermiddag.
Der er tre D-dage i alt, som alle er vigtige at deltage i.

Her vil du blive introduceret til det sociale liv på Campus i form af interessgrupper, fredagsbaren A-vej, sociale events som du og din rustur skal planlægge mm. Dine rusvejledere deltager naturligvis også i D-dagene. Det er super hyggelige dage, hvor der traditionen tro serveres kage.

Skriv allerede datoerne ind i din kalender og hold øje på din rustursgruppe på Facebook for mere info.

FN's Generalforsamling

Generalforsamlingen skal du selvfølgelig ikke gå glip af. Den afholdes altid den første fredag i oktober lige efter den tredje D-dag. Her vil alle studerende fra Husdyrvidenskab, Jordbrugsøkonomi og Naturressourcer (dertil specialiseringer inden for disse tre uddannelser) møde op og få muligheden for at melde sig ind i FN's Bestyrelse eller i et af de mange faglige udvalg og råd. 
Inden Generalforsamlingen vil du få mulighed for at læse om de mange poster der skal besættes, så du kan melde dig ind i det der interesserer dig! Hvis man ikke ønsker at melde sig ind i noget, kan man også deltage og blot høre om FN og vores arbejde.

Foto: Studenterrådet ved KU

Foto: Lennart Søgård-Høyer

Foto: dr.dk

Foto: Nikolai Linares

Denne side opdateres mindst 1 gang pr. år, når den nye introduktionsperiode nærmer sig.